‘Vrouw was lid van de Borsato-fanclub’

Marco Borsato
Door: DitjesDatjes
11-03-2020

De vrouw met wie Marco Borsato een liefdesaffaire had, zou een vrouw zijn geweest die lid was van zijn fanclub.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dat meldt RTL Boulevard vanavond.

Zij baseren zich op een statement van de ex-man, die stelt dat Marco Borsato een ‘notoire vreemdganger’ is die het leven van hem heeft verwoest. Volgens de man was de relatie met de vrouw niet langer houdbaar en hij stelt ook vast dat er achteraf gezien alleen maar verliezers zijn. Volgens de man is zijn ex-vriendin ‘slachtoffer’ van het gedrag van Borsato.

Amoureuze verhouding

Privé onthulde als eerste de amoureuze verhouding tussen Marco Borsato, een meest geliefde zangers van Nederland, en de vrouw. Daarbij werden tientallen plaatjes getoond met daarop de vrouw samen met de zanger. Het hoofd van de vrouw op de foto’s is afgeplakt met een hartje.

Op internet zijn de foto’s niet meer te achterhalen. Echter wie goed zoekt komt wel andere foto’s tegen tijdens feestjes met groepjes fans waar de vrouw ook deel van uitmaakte.

Het huwelijk van Borsato en zijn vrouw Leontine is inmiddels geklapt. Borsato woont tijdelijk bij zijn moeder Mary, bekend van de bruidsmode. Na het succesvolle jaar 2019 met uitverkochte Ahoy’s meldde Borsato dat hij een burn-out had. Waarschijnlijk waren de privé-problemen hem boven het hoofd gestegen. Want afgelopen jaar kwam ook naar buiten dat Borsato tien jaar geleden een affare had met pianiste Iris Hond.

Dieptepunt is de scheiding

Het turbulente privé-leven van Borsato met als dieptepunt de aanstaande scheiding volgt na een periode van tien jaar dat hij weer excelleerde als zanger en coanch bij The Voice. Daarvoor, in 2009, werd Borsato geconfronteerd met een failissement van het bedrijf The Entertainment Group. Zijn gezin, met zijn vrouw Leontine voorop, en zijn vrienden bleven de zanger steunen.

 

 

Meer DenD