Vrouwen accepteren excuses Olcay niet

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Toen Olcay Gulsen zich gisteravond uitliet tegenover vrouwen met een maatje meer, kreeg ze bakken met kritiek. In een gesprek over de nieuwe sportkleding van Nike, speciaal voor vollere vrouwen, zei de mode-ontwerpster dat vrouwen met maat 48 niet kunnen sporten. Nu schrijft Olcay op Instagram dat ze het misschien niet goed heeft uitgelegd, maar veel volgers accepteren haar excuses niet.

Excuus

,,Lieve mensen.. ik ben absoluut geen fatshamer en het spijt me als ik mensen heb gekwetst want dat is nooit mijn bedoeling. Wellicht heb ik het niet goed uitgelegd maar alsnog mijn oprechte excuses. Ik hou van mensen in elke vorm”, schrijft ze op Instagram bij een foto waar groot ‘SORRY!’ op staat. Helaas zijn veel vrouwen niet zo vergevingsgezind. ,,Je hebt mensen echt pijn gedaan, en ‘het spijt me als ik mensen heb gekwetst’ is geen oprecht excuus, want dan leg je de schuld alsnog bij een ander en hoe zij het hebben opgevat. In plaats van bij jezelf en wat jij hebt gezegd en hoe kwetsend dat is”, schrijft iemand bij de foto. ,,Denk eerst na voordat je zulke pijnlijke dingen zegt! Vrouwen zouden elkaar moeten steunen… lekker voorbeeld ben je.”

Ook op de Facebookpagina van DenD reageerden mensen boos op de uitspraken Olcay. ,,Je weet nooit de reden waarom mensen een maatje meer hebben, kan door ziekte komen of door medicijnen, dus zij heeft niet verder nagedacht voordat zij haar opmerkingen maakte”, schrijft iemand onder het bericht over de uitspraken van Olcay. ,, Surprise surprise….. ik heb maatje 48 en ik sport!!!! Ik loop alleen niet hard maar verder doe ik alles. En weet je wat Olcay en Caroline, ik loop niet eens voor schut”, ,,Discriminatie ten top, iedereen heeft het recht om goede sport kleding te dragen ook dames met grote maten, girl power”, schrijven anderen. 

https://www.instagram.com/p/Byj-iiIIHb5/

 

 

Tags

CAROLINE TENSENNIKEOLCAY GULSENOVERGEWICHTPETER R. DE VRIESVOLLE VROUWENVROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie