Vrouwen azen op afgevallen Frans Duijts

Frans 'de Hunk' Duijts
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De Tielse zanger Frans Duijts heeft altijd al veel aandacht gekregen van vrouwen, maar sinds hij een maagverkleining heeft ondergaan en kilo’s is afgevallen vinden velen hem nog aantrekkelijker. De vrouwen trekken zich niets aan van het feit dat Frans al vijftien jaar getrouwd is.

Lekker ding

,,De reacties van de vrouwen zijn altijd best wel oké geweest, maar nu ik een kijklijn krijg zijn de reacties nog toffer”, zegt Frans tegen weekblad Story. ,,Zeker later op de avond, als er wat drank in het spel is. Ze vinden me een lekker ding.”
De zanger laat weten zelfverzekerder te worden door al die vrouwelijke aandacht, maar ziet ook in dat er een keerzijde aanzit. ,,Ik krijg wel eens dingen aangeboden. Iets wat je niet kunt krijgen, vinden vrouwen natuurlijk nog leuker. Zo ontvang ik thuis brieven met allerlei voorstellen. laat ik het zo zeggen: die voorstellen lopen uiteen van gewoon dansen tot samen het horizontale dansje uitoefenen.”

De vrouw van Frans, Marloes, hoeft zich gelukkig geen zorgen te maken. Frans benadrukt namelijk dat hij een goede relatie heeft en geen behoefte heeft aan een andere vrouw. ,,Ik krijg alle steun van Marloes. Natuurlijk vertel ik het ook als zoiets gebeurt. Zo van: het was weer feest vanavond. Ze vindt het niet altijd leuk maar het hoort er nu eenmaal bij.”

Knuffelbeer

Niet alle fans zijn enthousiast over de slankere Frans. ,,Sommige fans zeggen: ‘Het is mijn Frans Duijts niet meer. Je bent niet de knuffelbeer zoals wij die hebben leren kennen’. Nou ja, dat spijt me dan. Ik kies voor mijn gezondheid.”

Tags

AFGEVALLENFANSFRANS DUIJTSLIEFDEMAAGVERKLEININGOPERATIEVROUWVROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck