Vrouwen en mannen praten over de billen van Yolanthe

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Yolanthe Snijder-Cabau heeft veel trouwe fans. Bijna iedere dag post de presentatrice een foto van zichzelf op Instagram. Ze krijgt tienduizenden likes, en duizenden reacties. Over de foto die ze gister postte, zijn veel fans extra positief. Vrouwelijke volgers willen weten waar Yolanthe haar broek heeft gekocht, en mannelijke volgers kunnen hun ogen niet van haar bilpartij afhouden.

Giraf

Op de foto is te zien dat Yolanthe poseert bij een muur waar een schildering van een giraf op is gemaakt. Ze heeft een zwarte croptop aan, en een een hoge bootcut broek. Niet alleen haar benen zien er prachtig uit in de broek, want hij zit gegoten om haar billen. ,,Wauw, mooie broek doe je aanhebt! Waar heb je die vandaan?”, reageert een vrouwelijke fan. ,,Ik wil die giraf wel zijn”, reageer ene Daan.

Het lichaam waar vele fans zo van genieten en jaloers op zijn heeft Yolanthe gekregen voor veel te sporten. Regelmatig post ze filmpjes waarin te zien is dat ze met zoontje Xess Xava op haar arm heen en weer rent, of dat ze zich in de sportschool aan het optrekken is.

https://www.instagram.com/p/BsYRUMlFRPa/

 

Tags

BILLENFANSINSTAGRAMLICHAAMSPORTENYOLANTHE SNEIJDER-CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck