‘Vruchtbaarheidsproblemen zette relatie Wes en Yo onder druk’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Yolanthe en Wesley zijn sinds lange tijd weer samen gespot. Hoewel ze niet innig stonden te knuffelen, of elkaar op de foto überhaupt aanraakten is het een goed teken dat ze weer in het openbaar gezien zijn samen. Dat kan betekenen dat de pauze in hun relatie voorbij is en dat ze weer samen komen, en ze misschien wel goede gesprekken samen hebben gevoerd. Onder andere over de problemen rondom het krijgen van een kindje.

Hormoonbehandeling

Velen gaan ervan uit dat de huwelijksproblemen zijn ontstaan door de drukke schema’s van de voetballer en presentatrice. Terwijl Wesley in Qatar voetbalt, reist Yolanthe de hele wereld over voor haar presentatiewerk. Veel tijd voor het gezin is er niet. Maar wie denkt dat dat de enige reden is van de, misschien wel tijdelijke, breuk kan het mis hebben. In het verleden heeft Yolanthe namelijk opmerkelijke uitspraken gedaan die doen vermoeden dat er nog iets anders speelt.

,,Ik voelde me lang een slechte vrouw, omdat ik Wes geen baby kon geven”, vertelde Yolanthe ooit openhartig toen bekend werd dat Yolanthe zwanger was van Xess Xava. De kinderwens van Yolanthe was groot, maar lange tijd lukte het niet om zwanger te worden. Daarom onderging de presentatrice een hormoonbehandeling. ,,Na de hormoonbehandeling mogen ze van de dokter een paar maanden niet vrijen”, zei een bron. Inmiddels is Xess Xava ruim 3,5 jaar oud en begint het te kriebelen bij Yolanthe. Ze heeft al laten weten een kindje te willen adopteren, want de kans dat ze weer zwanger wordt is erg klein. Maar door hun drukke schema’s en de weinige tijd samen is er nog niets gekomen van een tweede kindje.

Als ze weer bij elkaar zijn, zal de grote wens van Yolanthe van een tweede kindje ongetwijfeld worden besproken.

 

https://www.instagram.com/p/ByTLvMhovtd/?utm_source=ig_embed

 

Tags

ADOPTIEBEHANDELINGGEZINHORMONENHUWELIJKKINDERENQATARRELATIESCHEIDENSCHEIDINGUIT ELKAARWESLEY SNEIJDER CABAUXESS XAVAYOLANTHEZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck