Waar is Kate Middleton? De 5 meest bizarre geruchten

Waar is Kate?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kate Middleton is sinds 25 december niet meer gezien en over haar ‘verdwijning’ gaan de meest wilde geruchten rond. Wij hebben de meest bizarre theorieën op een rijtje gezet!

Kate Middleton onderging onlangs een heftige buikoperatie. Waar de vrouw van prins William precies aan werd geopereerd, is niet bekendgemaakt. Het enige wat Kensington Palace naar buiten bracht, is dat de operatie goed is verlopen en dat ze in elk geval tot Pasen thuis moet herstellen. De afgelopen dagen heeft de lange afwezigheid van Kate tot discussie geleid. De beweringen variëren van oprechte bezorgdheid tot de meest bizarre complottheorieën.

‘Nier gedoneerd’

Een van de bizarre geruchten die rondgaat is dat Kate een nier aan koning Charles heeft gedoneerd, in ruil voor de troon. ,,Ik geniet volop van alle samenzweringstheorieën van Kate Middleton”, luidt het bericht op X. ,,Ik heb geen interesse in het koningshuis, maar er is een verhaal naar mij toegestuurd waarin beweerd wordt dat ze aan het herstellen is van het doneren van een nier aan Charles. Dat heeft ze gedaan in ruil voor de troon.”

‘Ontvoerd door Meghan’

Een andere theorie die rondgaat is dat Meghan Markle de oorzaak is van de ‘verdwijning’ van Kate. Volgens de theorie heeft Meghan de vrouw van prins William ontvoerd. ,,Ik weet wat er gebeurd is met Kate”, schrijft iemand op het sociale medium. ,,Meghan heeft haar ontvoerd en houdt haar vast voor losgeld!”

‘Butt lift’

Ook is het volgens sommigen mogelijk dat Kate zich gewoon ‘verstopt’. Zo zou ze een pony hebben laten knippen en daarom niet naar buiten durven. Ook gaat het gerucht rond dat Kate een operatie aan haar billen heeft ondergaan. ,,Ik vind het geweldig dat deze twee theorieën over de verdwijning van Kate Middleton rondgaan: ‘Brazilian butt lift‘ en ‘ze laat een pony groeien”’, schrijft een ander.

‘Roodharige baby’

En als je denkt dat dat de meest bizarre geruchten waren, hou je dan vast. Volgens een andere theorie is prins Harry betrokken bij de ‘verdwijning’. Kate zou vreemd zijn gegaan met Harry en hun roodharige baby hebben verstopt voor de buitenwereld. ,,’Verdwijning’ prinses Kate neemt het internet over met de gekste theorieën: ‘Ze kreeg een roodharige baby met Harry’ in een duur hotel in Amsterdam”, luidt het.

‘Overleden’

Sommigen hebben zelfs huiselijk geweld gesuggereerd, daarbij verwijzend naar de geruchten over prins William’s ‘opvliegende karakter’. ,,Ik heb ook gelezen dat ze door het opvliegende karakter van William in het ziekenhuis is beland. Of dat ze overleden is. De theorieën zijn WILD”, schrijft iemand.

Tags

KATE MIDDLETON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck