Waar was André Hazes bij heerlijk avondje met The Streamers?

The Streamers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Naar tweeënhalf uur ongedwongen live topentertainment keken zaterdagavond meer dan een miljoen Nederlanders. De lol spatte er vanaf! Met topartiesten als Maan, Paul de Leeuw, Thomas Acda, Snelle, Diggy Dex, Typhoon en nog vele anderen was dit het vermaak waar Nederland naar snakte.

Het waren Guus Meeuwis en Kraantje Pappie die op het idee kwamen om een aantal collega’s te vragen mee te doen aan deze happening vanuit Carré.

Hoogtepunten

Het werd een aaneenschakeling van hoogtepunten met Frank Lammers als ‘nerveuze’ spreekstalmeester. Met ook nog eens een heerlijke hereniging van Paul de Munnik en Thomas Acda. De laatste was sowieso in vorm, ook toen hij op de mondharmonica Guus Meeuwis begeleidde bij een Bruce Springsteen-nummer.

Opmerkelijk ook het gastoptreden van Danny Vera, die aan de bar van Paul de Leeuw zat, maar wel indrukwekkend het Elvisnummer deed In the Ghetto. De Leeuw zorgde voor gefrituurde snacks, schonk de drankjes uit (non alcohol) en zong als laatste De Hoogste Tijd, ook al een Hazes-liedje. VanVelzen deed Queen en Davina Michelle bewees dat ze op dit moment misschien wel de beste zangeres van Nederland is.

Verrassingen

Geen seconde bleek de show saai of vervelend, want steeds weer kondigde zich verrassingen aan, zoals het Italiaanse duet Vivo Per Lei van Nick en Maan of het duo Suzan en Freek, die onder de douche thuis nummers van Dolly Parton zingen. Het werd een van de hoogtepunten van deze bijzondere avond, waardoor Nederland de corona-crisis heel even vergat.

LEES OOK: ‘André Hazes op de foto met nieuwe vlam’

De kijkers moesten zich registreren om naar de livestream van The Streamers te kijken, maar werden wel opgeroepen om iets in een de digitale fooienpot te stoppen. Een grote bank sponsorde het unieke evenement, dat een daverend succes kan worden genoemd.

Waar was Hazes?

Ontbrak er nog iemand? Ja, André Hazes natuurlijk. Hoewel de groep los ging op Leef! ontbrak Hazes, die de laatste weken in het nieuws vanwege zijn liefdesbreuk, op het podium van het Amsterdamse theater Carré. Guus Meeuwis (‘Het dondert en het bliksemt’) bleek steengoed.

Het publiek reageerde massaal op sociale media en was positief over de avond. Al eerder werd duidelijk, zoals bij de Vrienden van Amstel Live, dat Nederlanders massaal online een dergelijk concert willen bekijken.

Was het Maan, die deze avond volledig uit haar bol ging, of misschien wel Snelle die het meest verraste? Het maakt helemaal niets uit. Netzoals de corona-medley die je eigenlijk liever overslaat op zo’n avond als de avondklok niet meer tikt en er waarschijnlijk in een miljoen huiskamers ongedwongen werd gedanst en meegezongen.

Dit avondje met The Streamers was feelgood in optima forma.

Tags

CARREDIGGY DEXFRANK LAMMERSGUUS MEEUWISKRAANTJE PAPPIEMAANNICK & SIMONPAUL DE MUNNIKROLF SANCHEZSNELLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie