Waar zijn Ali B en Anouk?!

TVOH
Door: Lies Jansen
25-01-2020

Afgelopen vrijdagavond was het weer zover. The Voice Of Holland werd om half 9 uitgezonden op RTL. Hoewel de jury iedere aflevering bestond uit: Jorik Scholten, ook wel bekend als Lil’ Kleine, Anouk, Ali B en Waylon. Waren Anouk en Ali B omgeruild voor Marco Borsato en Sanne Hans. Twitteraars gingen los.

In de aflevering van vorige week werd de moeizame relatie tussen Anouk en Kleine pijnlijk duidelijk. Nadat Kleine zijn mening niet gaf over artiesten binnen zijn genre, sprak Anouk hem daarop aan: ,,Jij bent hier toch om een mening te geven?” Achter de schermen explodeerde de ruzie. De Nederlandse rapper zou Anouk flink hebben uitgescholden. De aflevering die hierop volgde, die afgelopen vrijdagavond werd uitgezonden, zaten Anouk en Kleine niet meer naast elkaar. Anouk was in geen velden of wegen te bekennen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Speciaal seizoen’ of ruzie?

Hoewel RTL aangeeft dat het om een ‘speciaal’ seizoen gaat, wegens 10-jarig jubileum, denken veel kijkers wat anders. RTL vertelt dat ze dit seizoen soms twee oud juryleden inzetten. Kijkers laten weten dat ze Anouk en haar ‘ongezouten’ mening missen.

Artikel loopt door onder Tweets.

Lil’ Kleine bleef niet onbesproken

En de Twitteraars waren niet alleen gericht op het ontbreken van Ali en Anouk. Ook werden wéér de coach-kunsten van Lil’ Kleine besproken. Veel kijkers waren kritisch en noemden hem een ‘slechte’ coach. Toen hij uiteindelijk een, volgens de kijkers, ‘goede’ zangeres naar huis stuurde, voor een ‘volkszanger’ noemden kijkers dit de ‘slechtste’ stap tot nu en zelfs ‘vriendjespolitiek’.

Veel kijkers zijn nu benieuwd. Welke coaches zijn volgende week te zien? Eén dingen lijken de mensen zeker te weten. Nu gaan Waylon en Kleine plaatsmaken voor gastcoaches. Zodat Anouk en Kleine in ieder geval niet naast elkaar hoeven te zitten.

Meer DenD