Waarom droeg Céline Dion een lange jurk bij de Grammy Awards? ‘Wilde litteken verbergen’

Celine draag een katheder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ondanks haar ernstige gezondheidsproblemen was Céline Dion aanwezig bij de Grammy Awards in Los Angeles. De zangeres, die lijdt aan het stiff person syndroom, verscheen in een lange jurk die haar lijf volledig bedekte. Waarom?

Céline Dion verscheen begin deze maand bij de Grammy Awards. Fans waren enorm verrast, want het was haar eerste publieke verschijning in maanden. Céline stapte het podium op om de prijs voor Album Of The Year uit te reiken. Nu, weken later, wordt er nog steeds gepraat over haar outfit. Want waarom droeg Céline een lange jurk met daarover nog een mantel?

Litteken

Bronnen melden aan Franse media dat Céline voor deze outfit koos vanwege een groot litteken, vermoedelijk veroorzaakt door een katheter. Céline zou niet hebben gewild dat haar fans het litteken zouden zien, omdat er goed voor haar wordt gezorgd. Volgens Paris Match is een deel van haar woning omgebouwd tot een privékliniek, waardoor Céline nooit naar het ziekenhuis hoeft.

Documentaire

Haar verschijning bij de Grammy’s 2024 komt een jaar na dat ze aankondigde dat ze haar tour moest cancellen vanwege haar ziekte. Binnenkort zullen we meer te weten komen over haar gezondheidsproblemen, die in haar documentaire I Am: Céline Dion aan bod zullen komen.

,,De afgelopen jaren zijn een enorme uitdaging voor me geweest”, zegt Céline in een preview van de documentaire. ,,De weg van het krijgen van de diagnose naar leren hoe ermee te leven en het te managen ervan zonder het me te laten definiëren. De weg naar het herpakken van mijn carrière zet zich voort, ik realiseer me hoe erg ik het heb gemist – het kunnen zien van mijn fans.”

Tags

CELINE DION

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck