Waarom Estelle Cruijff nog vrijgezel is: ‘Ik hou partners in de gaten met camera’s’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Estelle Cruijff gaat richting de 45 jaar maar is nog altijd vrijgezel. Ze heeft niet veel geluk in de liefde gekend, en als ze wél een man aan de haak sloeg, werd ze vaak belazerd. Het heeft gezorgd voor een hoop vertrouwensproblemen. ,,Ik luister mannen af als dingen niet kloppen.”

Dat Estelle nog altijd vrijgezel is, heeft er ongetwijfeld mee te maken dat ze niet zomaar elke man vertrouwt. Sterker nog: nadat ze meerdere keren bedrogen is, lijkt ze geen enkele man meer te vertrouwen. ,,Ik heb vertrouwensproblemen”, geeft ze toe in haar podcast Estelle en Joelle all-in. ,,Serieus, ik klim zo in een lantaarnpaal.”

Microfoontje in auto gestopt

In de podcast vertelt Estelle dat ze het aanvoelt als er iets niet klopt. ,,Je onderbuikgevoel liegt nooit. En ik heb daardoor al veel dingen ontdekt”, vertelt Estelle. Ze doet er dan ook álles aan om erachter te komen wat dat dan is. ,,Ik heb weleens een microfoontje in een auto verstopt, met zo’n scalpelmesje voorzichtig ergens ingedaan. Je zag het niet, want het was heel klein. Na afloop haalde ik dat daarna weer met een pincet eruit en dan kon ik alles horen.”

Maakt Estelle dat niet een beetje een psychopaat? ,,Nee, ik ben geen psychopaat, maar ik had wél mijn antwoorden. Ik luister je af, ja dat doe ik.”

Camera in pakje sigaretten

Maar dat is niet het enige wat Estelle bij voormalige partners heeft gedaan. ,,Ik heb weleens een keer een cameraatje in een pakje sigaretten laten doen. Het was echt een microcameraatje. Je kunt ‘m ook in een pluche beertje of zo doen, in alles”, onthult ze. ,,Nee, ik zeg niet bij wie dit was.”

Waar Estelle al die plannetjes van leert? ,,Ik hou erg van die tv-serie’s die daarover gaan, CSI Miami bijvoorbeeld. Ik heb het allemaal van dat soort serie’s geleerd. Dat vind ik leuk.”

‘Ik voel het als het niet klopt’

Toch hoeven mannen niet te vrezen voor haar zesde zintuig. ,,Nee, dat hoeft helemaal niet. Ik heb liever dat je de waarheid spreekt en dan is er niks aan de hand”, legt Estelle uit. ,,Maar ik voel gewoon aan als dingen niet kloppen en daar hou ik niet van.”

Tags

ESTELLE CRUIJFF

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie