Waarom is Leontine uit de VriendenLoterij-reclame geknipt?

Leontine stil verdwenen bij loterij?
Door: Charlotte Wijnen
02-08-2022

Leontine is al jarenlang ambassadeur van de VriendenLoterij, maar sinds een aantal maanden is ze ineens niet meer te zien in de reclamespotjes. Is ze er bewust uitgeknipt?

Hoewel Leontine nog steeds tussen de ambassadeurs op de website van VriendenLoterij staat, is ze al tijden niet meer in de reclamespotjes te zien. En dat terwijl de andere ambassadeurs wél gewoon op televisie verschijnen.

Voice-schandaal

Leontine doet er alles aan om ver weg te blijven van het schandaal waarin Marco Borsato in verwikkeld is geraakt. Ze wil geen contact meer met hem, heeft haar achternaam terugveranderd naar Ruiters én wil gaan verhuizen.

Maar sinds het Voice-schandaal aan het licht is gekomen, is Leontine plotseling niet meer te zien in de reclamespotjes van VriendenLoterij. Ook is het opvallend dat ze de afgelopen tijd niet meer genoemd wordt op het Instagramaccount van VriendenLoterij.

Bewust eruit geknipt?

Hoewel haar achternaam op de website van de VriendenLoterij is veranderd naar Ruiters, lijkt ze nog altijd last te hebben van de naam ‘Borsato’. De vraag luidt dan ook: is ze bewust uit de reclamespotjes geknipt?

Ook zoon Luca heeft er last van dat hij verbonden is aan de naam ‘Borsato’. Door de beschuldigingen aan het adres van zijn vader kreeg hij zelfs doodsbedreigingen. Henny Huisman adviseerde Luca dan ook om dezelfde keuze te maken als zijn moeder en de achternaam ‘Ruiters’ aan te nemen.

Meer DenD