Waarom is The Roast of Famke Louise offline gehaald?

Famke heeft spijt van haar mislukte roast
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na de edities met Giel Beelen, Johnny de Mol, Gordon, Ali B en Hans Klok was het dit jaar Famke Louise die geroast werd op Comedy Central. Hoewel de edities van voorgaande jaren nog te zien zijn, is The Roast of Famke Louise offline gehaald. Waarom?

Het was de slechtst bekeken editie ooit: The Roast of Famke Louise kwam niet verder dan 232.000 kijkers. Volgens Tina Nijkamp is het hoogst onzeker dat we The Roast volgend jaar gaan terugzien. ,,Wellicht past iemand roasten ook niet bij nu, in deze tijd. Te negatief misschien. De kijker had er in elk geval weinig zin in”, meldde ze eerder op Instagram.

Spijt?

Ook op Twitter waren kijkers niet te spreken over deze editie van The Roast. ,,Wat een verschrikkelijk programma The Roast, of in dit geval Famke Louise Roast”, luidde het. Alle kritiek ging Famke Louise ongetwijfeld niet in de koude kleren zitten. Nu blijkt dat de editie offline is gehaald. Waarom?

,,Famke Louise heeft waarschijnlijk toch wel spijt van haar deelname aan The Roast dit jaar”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,De video’s van voorgaande jaren staan wel gewoon openbaar.”

Offline gehaald door fotografen?

Dat haar editie offline is gehaald kan ook aan iets anders liggen. ,,De verdwenen video’s zijn namelijk auteursrechtelijk geclaimd door SHSadler. The Roast had namelijk dezelfde soort posters”, schrijft Juicechannel. Het kanaal deelt een aantal voorbeelden, die inderdaad overeenkomen met de posters die gemaakt zijn voor The Roast.

Tags

FAMKE LOUISETHE ROAST OF FAMKE LOUISE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie