Waarom? Leontine verkoopt haar Porsche

Leontine Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Leontine Borsato heeft haar Porsche te koop gezet en inmiddels ingeruild voor een Mini. De vraag is natuurlijk: waarom? Heeft ze misschien de auto gekregen van Marco en wil ze, nu ze uit elkaar zijn, helemaal voor zichzelf zorgen of voorziet ze dat ze binnenkort het geld dat de auto oplevert goed kan gebruiken?

Kopen of leasen

Bekendeburen weet dat de auto van deze advertentie van Leontine Borsato was. De auto staat te koop voor 68.500 euro en heeft nog maar 34.000 kilometer op de teller. De automaat, die rijdt op diesel, is gemaakt in 2018. Mensen die liever de auto leasen kunnen er ook in rijden, dan kost de auto 1028 euro per maand.

Affaire(s) van Marco

De afgelopen tijd is er veel gebeurd in het leven van Leontine Borsato. Eind 2019 werd bekend dat Marco een affaire heeft gehad met Iris Hond maar, volgens eigen zeggen, was het eenmalig en gebeurde het al tien jaar geleden. Leontine zou er zelfs al van op de hoogte zijn geweest. Het echtpaar postte vervolgens lieve dingen over elkaar op Instagram en alles werd weer rustig, tot enkele weken geleden. Toen werd ontdekt dat Marco niet alleen met Iris Hond het bed heeft gedeeld maar dat er nog een aantal andere vrouwen zijn van wie men vermoedt dat ook zij een affaire hebben gehad met Marco.

Op 4 februari schreef Marco op Facebook dat hij en Leontine hebben besloten te gaan scheiden, na 23 jaar huwelijk. ,,We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven”, luidde het bericht. Leontine trok zich terug en ging met een vriendin op vakantie terwijl Marco een tijd bij zijn moeder verbleef.

Tags

AFFAIRESBORSATOHUWELIJKIRIS HONDKINDERENLEONTINEMARCOSCHEIDINGUIT ELKAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck