Waarom moest Justine Marcella weg bij Vorsten?

Waarom moest Justine Marcella vertrekken?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Justine Marcella vertrekt na tien jaar als hoofdredacteur bij het royalty-platform Vorsten. Ze heeft plannen om voor zichzelf te beginnen, maar wil wel als koningshuisdeskundige actief blijven. De grote vraag luidt: is ze zelf weggegaan, of móest ze weg?

Justine vertrekt op 12 september bij het royalty-magazine Vorsten, meldt uitgever New Skool Media vandaag. ,,Vorsten was 10 jaar lang mijn grote liefde, waar ik graag alles voor opzij zette”, aldus Justine.

Waarom gaat Justine weg?

Maar liefst 10 jaar was Justine aan Vorsten verbonden. Ze heeft het merk uitgebouwd en Vorsten ook online op de kaart gezet. Daarnaast treedt ze veelvuldig op als royalty-expert in verschillende media en wil dit nog steeds blijven doen.

Waarom gaat Justine dan weg? ,,Het grote avontuur lonkte steeds meer”, legt ze uit. Wel laat ze weten dat ze de wereld van paleizen en royals op de voet wil blijven volgen. ,,Maar ik heb nog meer ambities. Naast royalty, wil ik ook berichten over onderwerpen als fashion, food en sieraden. Om te beginnen op mijn eigen website.”

Vraagtekens

In een column op de website van Vorsten bedankt ze niet alleen haar collega’s, maar ook de royals zélf. ,,Natuurlijk wil ik de royals zelf danken”, aldus Justine. ,,Zij zijn niet alleen onderwerp in Vorsten, maar werkten ook mee om u een inkijkje in hun leven te geven en hun opvattingen met u te delen.”

Naast dit vreemde bedankje roept de rest van haar column ook vragen op. De kennis over het koningshuis die ze de afgelopen 25 jaar heeft opgedaan wil ze blijven delen en tóch kiest Justine ervoor haar ‘vleugels te spreiden’ en als freelancer verder te gaan. Was het eigenlijk wel háár keuze om te vertrekken?

Tags

Justine MarcellakoningshuisMaximaVorstenWillem-Alexander

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie