Waarom pompt Boekhoorn miljoenen in ex Hind?

Door: Hans Jacobs
27-03-2019

Hind Laroussi heeft nog altijd een goede band met haar ex Marcel Boekhoorn. Hij hielp haar namelijk een nieuwe carrière op bouwen in Amerika.

Zo kocht hij voor haar een luxe penthouse in L.A. en gaf hij haar een maandelijks bedrag waar ze goed van kon rondkomen. Maar hij liet het hier niet bij want voor een nieuwe muziekcarrière in Amerika is wat meer nodig dan een huis en een maandelijks bedrag. Zo schakelde hij een pr-bedrijf in die ervoor zorgde dat Laroussi voor de juiste feesten en gelegenheden werd uitgenodigd. Binnen een paar maanden had Hind enorm veel mensen om zich heen en kon ze niet wachten om de studio in te duiken.

Studio

Om een studio te huren moet je aardig wat geld neer leggen. Dat besefte Marcel zich zelf ook. Dus kocht hij er een voor Laroussi, en niet zomaar een. Hij kocht namelijk de beroemde studio Record Plant waar onder andere Jimi Hendrix en Prince hun muziek hebben opgenomen. Deze actie zorgde er dan ook weer voor dat de zangeres veel besproken werd.

Jaloers?

Maar maakt Marcel hier niet zijn nieuwe vriendin, Rebecca Cabau van Kasbergen, enorm jaloers mee? Maar Rebecca stelde vast dat Marcel haar ook op de handen draagt en dat zij bij hem zou blijven als hij op de een of de andere dag geen miljarden meer zou hebben.

Niet samen door een deur

Hind en Rebecca maakten eerder al ruzie om Marcel. Dat was in 2017 toen Rebecca rond bazuinde dat ze een aantal keer op date met Marcel zou zijn geweest. Ook zei ze dat ze aan boord van zijn vliegtuig zou zijn geweest. Marcel had toentertijd nog een relatie met Hind die toen al in L.A. woonde. Hind had de geruchten gehoord en kwam direct terug naar Nederland. Marcel is tegenwoordig samen met Rebecca, maar lijkt nog steeds erg betrokken te zijn bij het leven van Hind.

Meer DenD