Waarom publiek en Anouk zich ergeren aan Lil’ Kleine

Lil' Kleine
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Rapper Lil’Kleine, coach bij The Voice, blijkt tot ergernis van het publiek én medecoach Anouk in veel gevallen geen mening te hebben.

De rapper, toegevoegd aan de coaches Ali B, Waylon en Anouk bij de talentenjacht, liet gisteren bij The Battles opnieuw niet het achterste van zijn tong zien.

Dat leidde tot boegeroep uit het publiek en een sneer van Anouk toen na een strijd tussen drie rappers Lil’Kleine opnieuw geen thuis gaf nadat hij daarvoor door een van hen op de hak was genomen.

Oordeel Lil’Kleine

Dat was het moment dat Anouk hem rechtstreeks aansprak. Want ze vond dat juist Lil’Kleine een oordeel moet kunnen vellen als zijn eigen muziekgenre aan bod komt. Lil’Kleine zei echter daarna dat hij het zo slecht vond dat hij daarom geen mening gaf.

Eerder waren er al verhalen dat Lil’Kleine ook allerlei verwensingen naar het hoofd van Anouk zou hebben geslingerd, maar dat zou achter de schermen zijn gebeurd.

Duidelijk is evenwel dat het coachschap bij The Voice geen succes is voor de rapper. Het soortelijk gewicht van de rapper is in tegenstelling tot de andere coaches niet om naar huis toe te schrijven. Al eerder werd hij in een column in de Volkskrant ‘fopcoach’ genoemd.

Tags

ALI BANOUKLIL'KLEINETHE VOICEWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie