Waarom schermt Robert Doornbos deze dame af met een hartje?

Robert Doornbos vindt Eva heel erg leuk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Robert Doornbos wordt in een bericht op Instagram getagd met een andere vrouw. Maar op zijn eigen Instagram schermt Robert de vrouw af. Wat speelt hier?

,,Thank you”, luidt het bericht in Instagram Stories. In het bericht wordt Robert Doornbos samen met een vrouw genaamd Eva getagd. Robert deelt het vervolgens in zijn eigen Stories, maar schermt de naam van Eva af met een hartje.

Afgeschermd

Het zorgt voor een hoop vragen. ,,Je zou je bijna afvragen waarom Robert Doornbos zijn naam en die van een dame afdekt met een hartje. Zou er wat meer spelen?”, schrijft juicekanaal Realityfbi op Instagram.

Chantal Bles

Robert stapte vorig jaar met Chantal Bles in het huwelijksbootje, maar enkele dagen daarvoor gingen er hardnekkige geruchten over Robert rond. Volgens Yvonne Coldeweijer heeft Robert Chantal meerdere keren bedrogen. Chantal geloofde de geruchten toen niet, maar volgens de juicekoningin is ze er inmiddels op teruggekomen.

Vreemdgaan

,,Zoals ik destijds bracht, is Robert dus ook vreemd gegaan met een dame, die vijftien jaar ouder is dan hij. Ze komt uit Amsterdam-Zuid en iedereen weet het”, vertelde Coldeweijer in een filmpje op haar juicekanaal. ,,Het schijnt dat Robert nog steeds vreemdgaat met diezelfde dame. En ik heb gehoord van een spion dat Chantal erachter is gekomen dat dit nog steeds speelt.”

Tags

ROBERT DOORNBOS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck