Waarom schreef Bridget Maasland een brief aan Monique?

Brief aan Monique
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Op het hoogtepunt van alle turbulentie over de inmiddels geklapte liefdesluchtballon schreef Bridget Maasland een brief aan Monique Westenberg, de vrouw bij wie zanger André Hazes inmiddels weer is teruggekeerd op het honk.

‘Gewoon de waarheid’

Volgens Bridget zou het zelfs gaan om een ‘mooie’ brief. ,,Gewoon de waarheid, mijn verhaal”, zegt Bridget in een uitvoerig interview in het zaterdagmagazine van De Telegraaf. Daarin krijgt ze ruimte voor haar conclusie dat ze ook weer snel met beide benen op de grond stond na de eerste verliefdheid.

Bridget mag in het interview ook een afslankmethode die ze kennelijk volgt volop aanprijzen. Op de site van het afslankbedrijf staat ook haar uitvoerige statement over het afslanken.

Monique reageerde niet op de brief

In de brief aan Monique wilde Bridget rechtzetten wat er allemaal werd geschreven over haar en André. Monique, die zich steeds als de meest wijze partij heeft gemanifesteerd, heeft echter nooit gereageerd op de brief van Bridget.

Opmerkelijk is dat Bridget zegt dat ze het zo goed kon vinden met moeder Rachel van Hazes en stelt ze vast dat de sleutel van de verliefdheid ook lag in het feit dat André en zij zo veel op elkaar lijken. ,,Ja, wij waren echt zielsverwanten, duizend procent”, kijkt ze met enige weemoed terug.

Tags

ANDRÉ HAZESBRIDGET MAASLANDBRIEFMAGAZINEMONIQUE WESTENBERGRACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck