Waarom staat de bouw van droomvilla Mabel al acht maanden stil?

Bouw villa Mabel ligt stil
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prinses Mabel kocht in 2018 een prachtige miljoenenvilla in Breukeleveen. Die villa besloot ze niet veel later met de grond gelijk te maken om er een nieuw onderkomen op te laten bouwen. Maar de bouw staat inmiddels al acht maanden stil. Wat is er aan de hand?

1.660.000 euro

Mabel kocht het optrekje voor een prijs van 1.660.000 euro. Het bleek echter niet bepaald energiezuinig en ze besloot het pand niet veel later met de grond gelijk te maken.

Bij de gemeente diende Mabel een bouwtekening in en volgens weekblad Story blijkt uit gegevens van de gemeenten dat de bouwplannen doorgang mogen vinden. Ook zou er geen melding zijn gedaan van obstakels waardoor de bouw langer op zich laat wachten.

Bouw al acht maanden stil

En toch ligt de bouw al zeker acht maanden lang stil, terwijl er bij de buren wél gewoon wordt gebouwd. Buurtbewoners melden aan Story dat ook zij geen idee hebben waarom de bouw gestopt is.

Het stilleggen van de bouw kan niet liggen aan de woningbouwcrisis, aangezien Mabel elk jaar stijgt in de Quote 500 en een vermogen heeft van wel 850 miljoen euro. Geld zal het probleem dus zeker niet zijn. Wat wel de reden is, blijft voor nu nog een mysterie.

Tags

droomvillaMabelMabel Wisse SmitmiljoenenpandmysteriePrinses Mabel

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie