Waarom verkocht Hans van der Togt zijn villa?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Sinem Toprak

Hans van der Togt maakte in juli duidelijk dat hij het erg naar zijn zin had in Friese plaatsje Achlum. Toch heeft hij de villa verkocht en is hij met hangende pootjes terug naar Amsterdam gekeerd. Wat is er aan de hand?

Het was hem in Friesland, volgens Weekend, toch te stil vergeleken met het centrum van onze hoofdstad waar hij op zijn woonboot woonde.

Een lange tijd wilde hij Achlum en Amsterdam combineren. ,,Heerlijk om doordeweeks in de stad te zijn en dan in het weekend naar rust te gaan’’, vertelt Hans. Inmiddels is hij weer terug op zijn woonboot, want hij heeft zijn huisje in Friesland binnen twee dagen verkocht. Voor welke prijs hij zijn huis heeft verkocht is niet bekend.

Geen alcohol

Het gaat sinds tijden weer een stuk beter met Hans van der Togt, hij drinkt geen alcohol meer. ,,Daar ben ik helemaal me gestopt. Ik sta al maanden droog en dat bevalt me prima.’’

Hans werd de laatst tijd steeds vaker gespot in Amsterdam vanwege opnames van de film Kras Lot, waarin hij een rol speelt. De terugkeer naar Amsterdam zal veel goedmaken, want nu kan Hans weer dagelijks van het bruisende leven genieten.

Tags

ALCOHOLAMSTERDAMFRIESLANDHANS VAN DER TOGTHUISOPNAMESVERKOCHTVILLAWOONBOOT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck