Waarom werd Beau zenuwachting aan tafel?

Johnny Logan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Beau had in zijn talkshow van woensdagavond enige moeite om de spraakwaterval Johnny Logan, de drievoudig winnaar van het het Eurovisie Songfestival, voor een moment te stoppen.

De Ierse zanger, die later Inn de show overigens op fabelachtige wijze ‘Whats another Year’ live aan tafel bracht, bleek in het gesprek met staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken) nogal breedsprakig.

Zo vertelde de populaire zanger dat hij voor de eerste keer in Nederland gekscherend ‘lekker kontje’ werd genoemd in de kleedkamer.

Beau, die van tevoren was ingeseind door de bewindsvrouw dat ze nog nieuws had voor deze uitzending, raakte in lichte paniek vanwege de tijdsdruk. Hij probeerde een aantal keren Logan te onderbreken. Uiteindelijk lukte dat.

,,Ik wil toch het ‘lekkere kontje’ stilhouden’, zei Beau bijna hulpeloos waarmee de presentator Johnny Logan bedoelde.

Uiteindelijk kreeg staatssecretaris Keijzer de gelegenheid om te vertellen dat dankzij het succes van de Fieldlabs de ‘ongeplaceerde’ culturele evenementen in de buitenlucht deze zomer waarschijnlijk kunnen doorgaan. De CDA-bewindsvrouw maakte nog wel het voorbehoud dat het Outbreak Management Team (OMT) daar nog wel een advies over moet uitbrengen.

Tags

BEAU VAN ERVEN DORENSESFEUROVISIE SONGFESTIVALFIELDLABJOHNNY LOGANMONA KEIJZER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck