Wanhopige Jacques zingt over zonen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Jacques Herb heeft al jaren twee van zijn drie zonen niet gezien. Hij is zo wanhopig, dat hij de Nederlandse vertaling van de tekst van My Boy van Elvis Presley gebruikt voor zijn nieuwe single. Allemaal in de hoop dat hij zijn kinderen weer ziet.

Doorbraak

Het nummer heet ‘Mijn zoon’ en is erg emotioneel beladen voor Jacques. ,,Natuurlijk denk ik bij het zingen van dit lied aan mijn eigen kinderen. Mijn vaderschap verdient echt geen schoonheidsprijs. Ik heb het namelijk niet goed gedaan in het verleden”, zegt hij tegen Privé. Jacques weet dus dat hij geen goede vader is geweest voor zijn kinderen. ,,Het had alles te maken met mijn doorbraak in 1971 met de hit Manuela. Toen ben ik me volledig gaan focussen op mijn carrière en niet op mijn gezin.”

Kans

Al 47 jaar heeft hij geen contact met de twee zoons uit zijn eerdere huwelijk. Met zijn jongste, die de naam Jacques jr. heeft, heeft hij wel goed contact. De zanger heeft een aantal keer toenadering gezocht maar zijn zoons zijn er nooit op ingegaan. Deze single is dan ook zijn laatste redmiddel. ,,Het zou mooi zijn als we elkaar weer in de armen kunnen sluiten. Ik begrip maar al te goed dat ik kansen heb gemist. Ze waren een jaar of drie toen ik mijn gezin in de steek liet. Hoe heb ik zo dom kunnen zijn? Ik hoop dat ze me nog een kans gunnen.”

Tags

JACQUES HERBKINDERENNUMMERZONEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck