Wanhopige Kim Kardashian zocht zelf paparazzi op

Kim Kardashian
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ze werd als één van de eerste wereldberoemd en dat was niet vanwege een bijzonder talent. Eigenlijk wist niemand wat Kim Kardashian deed of kon. Maar de realityster onthult nu hoe ze het voor elkaar kreeg om continu in de schijnwerpers te staan.

Trucjes

Lang werd Kim Kardashian beschuldigt zelf de paparazzi te bellen om in de spotlights te staan, maar dit bleef ze ontkennen. Jarenlang was het haar ultieme droom om zo beroemd te worden. Ze wilde maar één ding en dat was opgemerkt worden door de paparazzi. Nu onthult ze eindelijk wat haar trucjes daarvoor waren.

Wanneer haar haar en make-up perfect zat na opnames van de toen nog vrij onbekende show Keeping Up with the Kardashians, ging ze niet naar huis. Om op te vallen ging ze naar plekken waar andere beroemde mensen en dus ook paparazzi waren. ,,Ik wist exact waar ze zaten en waar ik moest zijn”, geeft ze toe in programma Katch up.

‘Superwanhopig’

Zo liep ze een restaurant binnen zonder echt wat te gaan eten, als iemand haar maar zag. Daarnaast wist ze áltijd de meest beroemde mannen te vissen voor een date, waarvan Kanye West toch wel de kroon spande.

Na al die jaren ziet ze in dat ze eigenlijk ‘superwanhopig’ was en kan ze alle aandacht missen als kiespijn. ,,Ik denk dat ik er nu wel over kan praten, omdat het achteraf zo grappig is. We hadden er misschien eerlijker over moeten zijn”, aldus Kim.

‘Nooit populair zonder sekstape’

Kim zegt zich niet te schamen voor haar wanhopige gedrag. ,,Het heeft me gebracht waar ik nu ben. Veel mensen liegen over die momenten uit hun leven waarop ze super wanhopig waren. Maar ik ben eerlijk.”

Zélfs op haar sekstape heeft ze een positieve kijk. Volgens Kim zorgde de tape voor de meeste publiciteit in Keeping Up with the Kardashians. ,,De show zou nooit zo populair zijn geweest zonder die tape”, beseft ze zich. ,,Aanvankelijk was het niet leuk dat hij lekte, maar er zijn zoveel goede dingen door gebeurd dat het negatieve wordt uitgewist.”

Tags

KANYE EN KIMKANYE WESTKARDASHIANKARDASHIANSKEEPING UP WITH THE KARDASHIANSKIM KARDASHIAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck