‘Boris en Lilly begraven strijdbijl’

Door: DitjesenDatjes
20-12-2018

Sinds Boris en Lilly Becker in scheiden liggen gaan de verwijten en beschuldigingen over en weer. Meerdere keren moest de politie hen uit elkaar halen, en ingrijpen bij ruzies. Na maanden is het ex-koppel het nog steeds niet eens over de verdeling van de financiën en over de voogdij van de kleine Amadeus (8). Toch lijkt er afgelopen week een kerstwonder te zijn gebeurd: Lilly en Becker waren het ergens over eens.

Ondervraging

Amadeus heeft in zijn korte leven al veel ellende moeten doorstaan. Hoewel zijn ouders allebei beroemdheden in Duitsland, Engeland en Nederland zijn, heeft hij niet een perfect leventje. Dat komt vooral door de ruzies van zijn ouders. De jongen heeft meerdere keren de binnenkant van een rechtszaal gezien, en werd volgens Privé zelfs in een kleine kamer ondervraagd over de relatie van zijn ouders, terwijl Lilly en Becker in een andere kamer zaten. Hem werd gevraagd bij wie hij het liefste wil wonen.

Wat Amadeus daar op heeft geantwoord is niet bekend. Wel kwam naar buiten dat Boris inzag dat het kind beter bij z’n moeder kon wonen. Wel wilde de oud-tennisser dat zijn vrouw een drugstest zou doen, want hij vermoedde dat Lilly op feestjes op Ibiza meer tot zich nam dan een wijntje. Hoewel de uitslag van de test geheim zou moeten blijven, lag die na een paar dagen al op straat; Lilly had inderdaad sporten van drugs in haar bloed.

Onredelijk gedrag

Het leek de zoveelste tegenslag voor Lilly, die op haar derde beide ouders verloor, werd opgevoed door haar grootouders, en van wie onlangs de oma overleed. Toch lijkt er eindelijk een lichtpuntje te zijn in de strijd om de voogdij. In de rechtszaak van vorige week ging zowel Boris als Lilly akkoord met een scheiding ‘op basis van onredelijk gedrag van beide partijen.’ Zullen de twee in de nabije toekomst het vaker eens zijn?

 

Meer DenD