Was dochter Linda de Mol op de hoogte van liefdesreünie? ‘Daarom Instagram verwijderd’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kort vóórdat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen werden gefotografeerd in Parijs, verdween Noa Vahle plotseling van Instagram. Volgens juicekanaal Realityfbi was Noa bang voor ‘haatberichten’ en besloot daarom offline te gaan. Was Noa op de hoogte van de liefdesreünie?

Linda de Mol werd door Shownieuws gefotografeerd tijdens een uitstapje in Parijs. De presentatrice was daar samen haar ex Jeroen Rietbergen. In een reactie liet ze weten dat ze iets uit te zoeken heeft met Jeroen. ,,Ik ben niemand een verklaring schuldig: dit gaat namelijk over mijn privéleven. Het enige dat ik erover wil zeggen is dat ik na een jaar tot de conclusie gekomen ben dat ik iets uit te zoeken heb. En daar wil ik het bij laten”, zei Linda.

‘Haatberichten’

Vreemd genoeg verdween haar dochter Noa kort voor de bekendmaking van Instagram. Inmiddels is de dochter van Linda weer terug op social media, maar de grote vraag blijft: had haar verdwijning te maken met de liefdesreünie? Bronnen melden aan juicekanaal Realityfbi van wel. ,,Bronnen zeggen dat ze even geen zin had in alle mogelijke ‘haatberichten’ en verdween daarom even van de radar”, meldt het juicekanaal op Instagram.

‘Noa niet eens met hereniging’

Dat Noa al vóór de bekendmaking van Linda van Instagram verdween, lijkt te betekenen dat ze op de hoogte was van de liefdesreünie. Vorig jaar gingen er al geruchten rond over een hereniging tussen Linda en Jeroen. Buurtbewoners zeiden in augustus al dat ze Jeroen regelmatig bij de woning van Linda zagen. Noa zou het absoluut niet eens zijn geweest met de terugkeer van Jeroen. ,,Zij zou de beweegredenen van haar moeder niet kunnen plaatsen”, meldde Story destijds. ,,Volgens insiders goed te begrijpen, nadat Jeroen bekende zich seksueel te hebben misdragen ten opzichte van meisjes die ongeveer dezelfde leeftijd als Noa hebben. Ze was woest toen stiefvader Jeroen dit bekende en verbrak al het contact!”

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOLNOA VAHLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck