Was foto Lilibet WRAAK van Meghan?

Nam Meghan WRAAK met delen foto dochter?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Harry en Meghan zouden de eerste foto van hun dochter Lilibet uit wraak hebben uitgelekt naar de pers. Het koppel zou woedend geweest zijn over de ‘slechte behandeling’ die ze kregen tijdens de jubileumviering van de Queen.

Harry en Meghan hebben begin juni een foto vrijgegeven van hun dochter. Volgens royal expert Neil Sean deed het koppel dit om een vreemde reden. De foto werd vrijgegeven op de eerste verjaardag van Lilibet, die samenviel met de jubileumviering van Queen Elizabeth.

Foto Lilibet

In plaats van het bijwonen van de evenementen tijdens de jubileumviering met andere koninklijke leden, hielden Harry en Meghan een klein informeel feest in Frogmore Cottage om de eerste verjaardag van hun dochter te vieren. Op dat moment werd de foto van Lilibet vrijgegeven.

‘Pure woede’

Neil suggereert dat de foto werd vrijgegeven uit ‘pure woede’. Tijdens de jubileumviering zouden Harry en Meghan zich slecht behandeld hebben gevoeld, waarop ze de aandacht van iedereen wilden opeisen.

,,Volgens een zeer goede bron werd dit uit pure woede naar buiten gebracht omdat ze voelden dat ze dramatisch over het hoofd werden gezien”, vertelt hij op zijn YouTube kanaal. ,,Ze wilden duidelijk ervoor zorgen dat hun aanwezigheid werd gevoeld. Dus, door de foto van Lilibet vrij te geven, zou de focus van de wereld weer op hen terugkeren. Vreemd om te doen.”

Tags

HARRY EN MEGHANLILIBETMEGHAN MARKLEPRINS HARRYQUEEN ELIZABETH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck