Was Maan onder invloed bij Qmusic Awards?

Maan zwaar aan de drugs bij uitreiking?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het lied Stiekem, van Maan en Goldband, is gekozen tot de Grootste Hit bij de Qmusic Top 40 Awards. Maar beelden van de uitreiking hebben voor enige ophef gezorgd, want fans vermoeden dat Maan onder invloed op het podium stond…

Een bron, die in het publiek zat, vertelt dat Maan zich op het podium vreemd gedroeg. ,,Zaterdagavond was ze aanwezig bij de Qmusic Awards en ze kreeg een award uitgereikt. Ze kwam het podium op met Boaz van Goldband maar ze leken allebei onder invloed van drugs te zijn. En niet een beetje ook…”, schrijft de bron in een bericht aan Juicechannel.

Maan onder invloed?

Het kanaal deelt vervolgens beelden van het moment dat Maan en Boaz op het podium staan om de prijs in ontvangst te nemen. ,,Wow, wát een lekker ding!”, roept Maan terwijl ze de prijs in haar handen heeft. Ook Boaz wil wat zeggen in de microfoon. ,,Gerard Joling, waarom reageer je niet op mijn e-mails?”, zegt hij, waarna Maan hard begint te lachen. Juicechannel vindt dat de twee zich vreemd gedragen. ,,Jeetje”, schrijft het kanaal bij de beelden.

‘Dan zien mensen het maar’

In gesprek met Vogue Nederland bevestigde Maan al eerder dat ze drugs gebruikt. ,,Het is een van de weinige momenten dat ik écht even nergens aan hoef te denken”, bekende ze. ,,Boeien, dit is ook mijn vrije tijd. Dan zien mensen het maar.”

Zorgen om drugsgebruik

Veel mensen maken zich zorgen om Maan. ,,Er zijn veel spionnen in mijn DM die Maan goed kennen en zich best wel zorgen maken om haar drugsgebruik”, aldus Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal. ,,Sinds ze met Karel samen is, is dit gebruik nogal toegenomen. Ik hoor ook van verschillende kanten dat ze hier graag mee wil stoppen en dat lijkt mij geen verkeerd idee.”

DenD wil uw mening weten

Is Maan goed bezig?

Tags

MAAN DE STEENWINKEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck