Wat deed Melania Trump toen het Capitool werd bestormd?

Melania Trump fotoshoot
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Melania Trump had iets anders aan haar hoofd toen de aanhangers van haar man president Donald Trump het Capitool op woensdag bestormden. De presidentsvrouw had het namelijk erg druk met een fotoshoot…

Volgens een bron van CNN werden er foto’s van tapijt gemaakt onder andere in de oostvleugel van het Witte Huis. Melania maakt momenteel een koffietafel boek over de huisraad en objecten die ze de afgelopen jaren heeft laten herstellen in het Witte Huis.

Inmiddels is bekend geworden dat president Trump vlak voor de belegering aan het bellen was met een politicus in het Capitool.

Met nog een dikke week te gaan stapten haar twee medewerksters op toen bleek dat president Trump de menigte had opgehitst om op te trekken naar het Capitool. Het gaat om Stephanie Grisham en Anna Cristina Niceta, die het allemaal niet meer trokken.

Melania liet tijdens en na de gruwelijke gebeurtenissen niets van zich horen. Naar verluidt zou Melania het geen ramp vinden als ze straks in Florida vertoeft, ver weg van Washington DC.

Tags

CAPITOOLDONALD TRUMPMELANIA TRUMPRELLEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck