Wat een ellende: Hypocrisie rond vreemdganger Kees Jansma

Kees jansma

Drie keer in zijn leven is sportjournalist Kees Jansma getrouwd (nu met politievrouw Bosman) en hij heeft een liefdesaffaire achter de rug die heeft hij opgebiecht aan vrouw en kinderen.

Jansma, bezig met zijn laatste seizoen als televisiepresentator, had kennelijk een zwak moment en zodoende ontstond de kortstondige ménage à deux met een jongere minnares.

Pijnlijk voor zijn 25-jarige jongere vrouw dat de 71-jarige Jansma een ‘oude’ snoeperd is van het vrouwelijke schoon. Overigens zit tussen het eerste kind van Jansma en het laatste kind 32 jaar.

,,Mijn prioriteiten lagen vroeger niet thuis”, heeft Jansma in 2013 een keer gezegd tegen Humberto Tan voor zijn boek Rondom Tan. Jansma werd gedreven door ambities als voetbalverslaggever. Later werd hij woordvoerder van het Nederlands elftal.

Stom gedrag van de man. Wat een ellende voor zijn gezin. Maar is dit nieuws? Behalve dat de affaire met enige schaamte wordt geconsumeerd. Het leven begint bij 70!

Heeft Jansma andere vreemdgangers ooit veroordeeld? Nee, dus. Okay, de aow’er staat nog in de schaduw van de spotlights en zal thuis door een zure appel moeten heen bijten. Jansma is echter geen lid van de SGP, is geen dominee op het terrein van trouw en ontrouw dus hij heeft aan niemand over zijn liefdesleven verantwoording af te leggen. Behalve uiteraard aan zijn dierbaren. Maar dat is zijn zaak.

De man is prooi van sensatie.