Wat een ‘vriendin’ nu verklapt

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Vorige week werd duidelijk dat de ex van Connie Witteman, Eugene van Dun, een nieuwe dame aan zijn zijde heeft. Nu wordt beweerd dat Connie blij is dat ze van hem af is. Tijdens hun vijfjarige relatie zou Connie’s sociale netwerk door Eugene’s grillen en grollen steeds kleiner zijn geworden.

Nee, het is niet Connie Witteman zélf die in weekblad Weekend aan het woord komt, maar een ‘goede vriendin’ van de diva. Vorige week kwam Weekend al met exclusieve foto’s waarop Eugene van Dun te zien is met een jonge, platinablonde vrouw achterop zijn fiets. Dat was opmerkelijk, want begin dit jaar wekte Eugene nog de indruk dat hij ‘verrast en aangeslagen’ was door de breuk met de zeventien jaar oudere Connie. ,,Ik hou nog steeds zielsveel van haar. Ik begrijp er niets van en ben gebroken”, zo liet Eugène begin dit jaar in een reactie weten. Nu omschrijft een ‘vriendin’ van Connie de relatie als verstikkend. In Weekend vertelt deze bron dat Eugene in Connie’s woning beveiligingscamera’s heeft laten bevestigen, voor onverlaten maar vooral ook om háár in de gaten te kunnen houden. Eugene is, aldus Weekend, een man met twee gezichten. Hij kon aller-charmants zijn, maar ook een mopperende chagrijn, vooral als Connie thuis bezoek kreeg. Ook zou de diva hem steeds vaker hebben betrapt op kleine leugentjes en voelde ze zich steeds vaker door hem gemanipuleerd.

,,Met een zwaar hart”

Het verhaal in Weekend is opmerkelijk omdat Connie en Eugene de breuk destijds in een gezamenlijke verklaring bekend maakten. Ze zwegen over de reden van de breuk, maar lieten wél weten: ,,Met een zwaar hart hebben wij besloten onze relatie te beëindigen. Wij hebben in de vijf jaar die we samen hebben doorgebracht een fantastische tijd mogen beleven. Er is aan beide kanten geen ander in het spel.” Als Weekend gelijk heeft, dan was ‘hun tijd samen’ toch wat minder fantastisch…

Tags

BREUKCONNIE WITTEMANEUGÈNEEUGENE VAN DUNRELATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck