Wat er wordt gefluisterd over Talpa?

Talpa
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het mediabedrijf Talpa van John de Mol met tv- en radiozenders, is een ‘duiventil’.

Dat beweert mediadeskundige Mark Koster. Volgens hem krijgt de directeur van Talpa Network een nieuwe ‘waakhond’, omdat de financiële vrouw Jet Roos na een jaar vertrokken is. Haar voorganger Sashi Panday, destijds ook CFO, keert volgens Koster terug bij Talpa.

Wandelgangen

Overigens krijgt Talpa-directeur De Monnink ook een veeg uit de pan van Koster. Die wordt volgens Koster niet Peter de Monnink genoemd in de wandelgangen, maar PEUTER de Monnink ‘vanwege zijn getier en gestampvoet’. In een van de reacties op Twitter wordt ook een andere bijnaam genoemd ‘Peter de Money’.

LEES MEER:

Column Goedbekeken over Dit Vindt Nederland

Overigens heeft Talpa vandaag aangekondigd in te grijpen bij het programma Dit Vindt Nederland dat na een lange voorbereidingstijd is geflopt. Na dik een week is besloten om de opinieshow in lengte te halveren van een uur naar een half uur.

Tegenslag

Dat is een flinke tegenslag voor de denktank bij Talpa, want de voorbereidingstijd van Dit Vindt Nederland nam veel tijd in beslag. Er was veel vertrouwen in het format. Kritiek op het programma was er volop en de kijkers bleven massaal wel.

Talpa heeft het tij niet mee op dit tijdstip, want eerder flopte in de vooravond de ‘concurrent’ van RTL Boulevard 6 Inside.

Dit vindt Nederland saai

Tags

JOHN DE MOLMARK KOSTERTALPA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck