Wat gebeurde er echt tussen Meghan en Fergie?

Ruzie Fergie en Meghan Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Meghan Markle en Sarah Ferguson hebben een hoop overeenkomsten, maar van een hechte vriendschap is nooit sprake geweest. Waar ging het mis tussen de twee vrouwen?

Het zijn allebei ambitieuze vrouwen die onder enorme druk in de koninklijke familie zijn getrouwd, voordat ze vertrokken om hun leven in de VS weer op te bouwen. Maar ondanks de overeenkomsten en Meghan’s hechte vriendschap met Fergie’s dochter Eugenie, beweert Fergie dat ze de hertogin van Sussex ‘niet echt kent’, meldt Daily Mail. En dat terwijl Fergie de eerste koninklijke persoon was die Meghan ontmoette.

Eerste ontmoeting

,,De eerste stap was Fergie ontmoeten, want Meg kende Fergie’s dochter Eugenie al dus dit leek een logische eerste stap”, schrijft Harry in zijn boek ‘Spare’. De ontmoeting verliep soepel; Fergie zou Meghan zelfs hebben geleerd om te buigen, iets wat gebruikelijk is in de koninklijke familie.

‘Fergie was woest’

Maar tijdens de bruiloft van Eugenie zou het compleet misgegaan zijn. Harry en Meghan maakten van de gelegenheid gebruik om hun zwangerschap aan te kondigen, iets wat Fergie woedend zou hebben gemaakt. ,,Dit was een enorme blunder, de schijnwerpers stelen van Eugenie. Niet alleen Eugenie was woedend, maar ook haar moeder Sarah”, schreven onderzoeksjournalisten Dylan Howard en Andy Tillett in hun boek ‘Royals at War’. Sindsdien is het nooit meer goedgekomen tussen Meghan en Fergie.

Tags

FERGIEMEGHAN MARKLEPRINS HARRYSARAH FERGUSON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck