Wat gebeurde er na het Toppers-concert? ‘Jeroen van der Boom niet welkom op afterparty’

Jeroen blijkt b-lid van de Toppers en komt exclusieve afterparty niet in
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na het concert van de Toppers op zaterdagavond vond er een afterparty plaats. Jeroen van der Boom zou tot zijn grote verbazing geweigerd zijn. Het zorgt voor een hoop vragen: wat is er gebeurd?

De concerten van de Toppers vonden afgelopen weekend plaats in Johan Cruijff Arena. En wat een mooie avond moest worden, zou voor Jeroen van der Boom geëindigd zijn in een drama. ,,Na de show was er een afterparty waar heel veel BN’ers voor waren uitgenodigd. Alleen Jeroen van der Boom kwam de afterparty niet binnen”, meldt Juicechannel op Instagram.

Geweigerd

Waarom werd Jeroen geweigerd? ,,Er was zo’n streng beleid dat alleen mensen met een bepaald bandje naar het feest mochten. Jeroen had deze niet om dus mocht hij niet naar binnen.”

Shownieuws heeft Dany, de vrouw van Jeroen, gevraagd om een reactie. Zij wil niet reageren op het incident. De organisatie van de Toppers zegt dat Jeroen uiteindelijk toch is binnengekomen, maar bronnen melden aan Shownieuws dat de zanger is vertrokken.

‘Jeroen boos’

Ook Juicechannel heeft gehoord dat Jeroen is weggegaan. ,,Wij hebben natuurlijk al vaker verhalen over het stel gedeeld waar hun bekendheid en arrogantie een grote rol in speelt, dus wij weten precies hoe hij daar gereageerd heeft. Het schijnt dat hij zelfs boos naar huis is gegaan”, schrijft het kanaal.

Tags

JEROEN VAN DER BOOMTOPPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck