Wat ging er mis tussen Sergio Herman en Ellemieke Vermolen?

Sergio en Ellemieke
Door: Eva Steins
14-01-2021

Sergio Herman (50) en Ellemieke Vermolen (44) zetten onlangs een punt achter hun huwelijk van twaalf jaar. Wat ging er mis tussen het bekende koppel? Insiders klappen uit de school…

Nog maar een half jaar geleden vertelde Ellemieke liefdevol over hoe de lockdown haar en haar man dichter bij elkaar had gebracht. Maar toch sloeg het noodlot toe: het stel is uit elkaar en de gezamenlijke foto’s verdwenen als sneeuw voor de zon van de social mediakanalen…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Moederen’

De vraag blijft: waar is het misgegaan tussen Sergio en Ellemieke? Eerder werden de contrasten tussen het stel duidelijk: Ellemieke als ‘huismoeder’ en Sergio als bijna overwerkte chef.

,,Sergio wordt graag vertroeteld en gepamperd, hij is blij als het wasje en plasje tegen het einde van de dag voor hém gedaan is”, vertelde Ellemieke eerder in Humo.

,,Ik ben een rustige factor in zijn leven. Hij weet dat het thuis allemaal in orde is en dat vindt hij fijn”, aldus het voormalige model.

Werk

Ook werd duidelijk dat Sergio er de laatste jaren een ‘tweede huwelijk’ op nahield: dat met zijn werk.

,,De laatste jaren heb ik alleen maar gewerkt, achttien, negentien uur per dag. Daar word je niet de gezelligste van”, onthulde de check in Sergio Herman: fucking perfect. In deze documentaire vroeg Herman zich openlijk af of hij wel de beste vader en echtgenoot was die hij kon zijn. Hij beschreef zijn leven als ‘een beestenleven’.

Door de coronacrisis werden de kaarten opnieuw geschud en zat Sergio opeens dagenlang thuis. Hij had duidelijk moeite met zijn nieuwe leven. ,,Ik wist niet hoe ik me thuis moest gedragen, want daar was ik nooit”.

Maar Ellemieke deed er alles aan om ervoor te zorgen dat het gezellig werd thuis. ,,Ik leer hem te genieten van de kleine dingen, zoals een spelletje met het gezin of een mooie wandeling. Om die momenten thuis draait het toch?”

Lasten

Maar Sergio bleef niet stilzitten en vluchtte weer naar zijn werk. De kok opende een nieuwe zaak in het modecentrum van Antwerpen, lanceerde kookboeken en werd het vaste gezicht van ‘Mijn keuken Mijn Restaurant’.

De gezellige spelletjesavonden met het gezin die Ellemieke voor ogen had zaten er dus niet meer in. Het stel groeide uit elkaar en zette er een streep onder.

Insiders weten aan Privé te vertellen dat Ellemieke ‘wel de lusten en niet de lasten’ zou willen. Zo zou Ellemieke volgens het weekblad van hem eisen zijn imperium groot te houden, terwijl de kok aangegeven zou hebben het niet meer te trekken om zo veel aan het werk te zijn.

Deed dit het stel uiteindelijk de das om?

Meer DenD