Wát Harry opnieuw aan Meghan wil beloven..!

Belofte Harry aan Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Talloze speculaties doen de ronde over de relatie van prins Harry en Meghan Markle. Volgens sommigen is hun huwelijk kansloos en tot mislukken gedoemd. Na vier turbulente jaren zouden Harry en Meghan zelf het tegendeel willen bewijzen!

Prins Harry en Meghan Marklestaanop het punt om hun huwelijksgeloften te vernieuwen. Ditmaal op Amerikaanse bodem, zo meldt Heat Magazine. Bronnen spreken in het magazine over een ‘woke-ceremonie’ – wat dat ook mag inhouden. Al sinds hun vertrek uit het Verenigd Koninkrijk zou het stel plannen hebben voor een ‘tweede huwelijksceremonie’, als tegenhanger van hun traditionele jawoord in St. George’s Chapel bij Windsor Castle. De voorbereidingen zijn kennelijk al in volle gang, want er zou zelfs al een gastenlijst zijn.

Wat betreft die gastenlijst: Meghans moeder Doria Ragland is welkom en wellicht ook Harry’s lievelingsnicht prinses Eugenie, maar dat is dan ook alles voor wat betreft de familie. Wel worden er Amerikaanse vrienden van het stel verwacht, onder wie Katharine McPhee en David Foster, Janina Gavankar en Nick Jonas en Priyanka Chopra.

Honeymoon

Een insider vertelt aan Heat Magazine: ,,Ze schrijven zelf hun trouwgeloftes en hun kinderen krijgen een mooie rol toebedeeld. Het plan is om er een grote gezinsvakantie van te maken, wat meteen hun tweede honeymoon is.” Mogelijke locaties zijn Jackson Hole – een vallei in Wyoming, vlak bij de grens met Idaho – en de eilanden voor de kust van Florida of Maine. Harry en Meghan zouden nog altijd met trots terugkijken op hun 36 miljoen euro kostende huwelijk, maar na alles wat ze samen hebben meegemaakt, willen ze de liefde opnieuw uitspreken… op hun eigen manier.  

Lange sleep

In 2018 keken zo’n 2,4 miljoen Nederlanders naar de NOS-uitzending van het huwelijk van de rossige prins en zijn Meghan. Zij trouwde in een Givenchy-jurk van ongeveer 225.000 euro met een vijf meter lange sleep van tule. Heel wat bekende A-listers mengden zich onder de gasten, onder wie David en Victoria Beckham, George en Amal Clooney, James Blunt en Oprah Winfrey. Zo bont wordt het de tweede keer dus niet. Al mag Oprah misschien niet ontbreken? Heat Magazine meldt dat Meghan en Harry zich realiseren dat er wederom veel kritiek zal zijn. Maar de insider benadrukt: ,,Die bruiloft gaat er komen, hoe dan ook.”

Tags

HARRYMEGHANMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck