Wat heeft Matthijs van Nieuwkerk met zijn haar gedaan?

Matthijs loopt erbij als een zwerver
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Matthijs van Nieuwkerk is na een lange tijd voor het eerst weer in het openbaar gespot en zijn uiterlijk zorgt voor verbaasde reacties. ,,Hij heeft ineens lang haar!”

Na zijn mislukte tv-comeback pakte Matthijs van Nieuwkerk zijn koffers en vertrok samen met Martha naar Frankrijk. Inmiddels is hij alweer een tijdje in Nederland en hij heeft zelfs een nieuwe woning gekocht.

Gespot

,,Die gaat een nieuw leven beginnen, lijkt het”, zegt Evert Santegoeds in zijn podcast Strikt Privé. ,,Hij heeft een nieuw huis gekocht. En niet in Amsterdam, wat toch echt zijn vaste stek was meer dan de helft van zijn leven, maar hij heeft een huis gekocht in Den Haag.”

Lang haar

De geruchten gingen al een tijdje, maar inmiddels is Matthijs ook gespot. ,,Met héél lang haar, en een pet natuurlijk”, weet Santegoeds. ,,Het is de eerste keer dat Matthijs weer in Nederland opgedoken is, nadat mensen hem eerst in Parijs hebben zien lopen.”

Waarom Matthijs plotseling lang haar heeft is niet duidelijk. Wil hij na alle ophef liever plekken als de kapper vermijden, of vond hij het tijd worden voor een nieuwe look?

Tags

MATTHIJS VAN NIEUWKERK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck