WAT heeft nieuwe vriend Erica Meiland te verbergen?

Erica Meiland
Door: Eva Steins
29-03-2021

Is de nieuwe vriend van Erica Meiland wel te vertrouwen? Meerdere aanwijzingen duiden erop dat de privédetective iets te verbergen heeft…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Onlangs maakte Sander van Betten bekend dat hij de liefde gevonden heeft in Erica Meiland. Kijkers van het razend populaire programma Chateau Meiland konden getuigen zijn van een van de eerste dates van het stel, die inmiddels al meer dan een half jaar een relatie hebben.

Relatie

Sander en Erica leerden elkaar kennen in de tv wereld. De privédetective doet hier en daar wat televisiewerk met onder meer John van den Heuvel en Peter R. de Vries.

Toch schieten bij sommigen de wenkbrauwen omhoog. Hoe kan het dat Sander en Erica hun relatie zo lang verborgen hebben weten te houden?

Zo gaan er geruchten dat de relatie van Sander en Erica enkel een publiciteitsstunt is om de kijkcijfers omhoog te krikken.

Zo kon bijvoorbeeld zijn Twitteraccount vorige week nog door jan en alleman gevolgd worden, maar is deze nu ineens afgeschermd. ,,Alleen goedgekeurde volgers kunnen de Tweets van @SandervanBetten zien. Klik op Volgen om toegang te vragen”

Een merkwaardige zet voor iemand die eerder op Instagram claimde dat het ‘voorbij was met de privacy’, maar dat hij ‘alles deed voor de liefde’. Wat heeft Sander op zijn Twitter account te verbergen?

LEES OOK:

DIT vond Maxime Meiland van nieuwe vlam Erica

Meer DenD