Wat heeft Rachel Hazes te maken met breuk Dre en Monique?

Rachel Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het is geen geheim dat Rachel Hazes op z’n zachts gezegd absoluut geen fan is van Monique Westenberg. Heeft Dre’s moeder iets te maken met de breuk tussen Dre en Monique?

De diep gekoesterde haat tussen Rachel en haar ex-schoondochter Monique begon – net als zo’n beetje alle drama rond het stel – bij Bridget Maasland. Toen Dre de moeder van zijn kind eind 2019 verliet en inruilde voor de bekende presentatrice, stond Rachel nog net niet te juichen…

Inmiddels heeft de Hazes-weduwe ook gereageerd op de breuk. ,,Uiteraard sta ik te allen tijde achter mijn kinderen. In voor- en tegenspoed en in goede en slechte tijden. Het geluk van mijn kinderen gaat boven alles”, aldus Rachel tegen RTL Boulevard…

Pijnlijk

Waar Rachel en Monique elkaars bloed wel konden drinken, werd het al gauw dikke mik tussen Rachel en Dre’s nieuwe liefde Bridget. Vlak onder de neus van Monique genoot het stel samen met schoonmoeder Rachel van de hernieuwde en warme familieband.

Rachel en Bridget maakten er geen geheim van dat ze het goed met elkaar konden vinden. Publiekelijk vertelden zij over hoe vaak ze elkaar spraken en dat zij geregeld belden. Een extra steek in een al enorm pijnlijke tijd voor Monique.

De geruchten gingen zelfs dat Rachel weigerde contact te hebben met Dré, omdat ze fel tegen de relatie van Monique en Dré was. Rachel gooide flink wat olie op het vuur toen ze op vakantie ging met Bridget Maasland, de vrouw waarvoor Dré Monique in de steek had gelaten. Na een hoop heen en weer gesneer spreekt Rachel zich uit over Monique: ,,Monique zie ik ook niet. Daar heb ik geen behoefte aan.”

Bij elkaar

De situatie werd extra pijnlijk toen Dre toch besloot weer terug te keren in de armen van zijn geliefde Monique. Bridget werd aan de kant gezet en Dre maakte een draai van 360 graden.

Het feestbeest dat zoop en slecht at verdween, en een nieuwe Dre rees uit het as. Een stabiel gezinsleven met Monique, rustige avonden op de bank, gezond eten en elke dag sporten werden het nieuwe normaal voor hem.

Alhoewel Dre en Mo weer goed met elkaar door één deur konden, gold dit niet voor Rachel en haar gerecyclede schoondochter. Er was geen sprake van het begraven van de strijdbijl en zelfs de verloving van de twee kon niet op de sympathie rekenen van moeder Rachel.

‘Ondeugend jochie’

Rachel maakte er geen geheim van dat zij niet achter de relatie van Dre en Mo stond. Zij gaf vorige week zelfs toe in de Story dat zij geprobeerd heeft een stokje voor de relatie te steken.

,,Ik heb gedaan wat ik moest doen. Ik snap dat hij als 20-jarige verliefd werd op Monique. Ze ziet er goed uit”, zei Rachel over de veelbesproken relatie van haar zoon.

Zij zag geen toekomst en besloot haar zoon erop aan te spreken. ,,Toen heb ik tegen André gezegd: ‘Jullie doen elkaar tekort. Want zij wil straks huisje boompje beestje en jij bent een ondeugend jochie.’ Dat is wel gebleken”, aldus Rachel.

Rachel vindt dat zij al die tijd gelijk gehad heeft. Zij is blij dat zij tussen de relatie van het voormalige stel is gesprongen. ,,Ik had de makkelijkste weg kunnen kiezen en me er niet mee kunnen bemoeien, maar ik heb de moeilijkste weg gekozen.”

LEES OOK:

Overspel?! Waar was Dre die nacht?

Tags

BREUKDRE HAZESDRE HAZES JUNIORHAZES BRUILOFTMONIQUE EN ANDRÉMONIQUE WESTENBERGRACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck