Wat hield Sylvie Meis geheim voor zoon? ‘Ik hoop dat hij me vergeeft’

Sylvie Meis
Door: Eva Steins
06-11-2020

Wat verzweeg Sylvie Meis voor haar veertienjarige zoon Damián? De presentatrice leefde met een top-secret geheim dat zelfs haar bloedeigen zoon niet mocht weten…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De pasgetrouwde Sylvie Meis maakte dit jaar naast een geweldige bruiloft, ook een moeilijk afscheid mee. Haar zoon Damián verhuisde afgelopen zomer naar Denemarken, om daar full-time bij zijn vader Rafael van der Vaart te gaan wonen. Damián emigreerde definitief naar Denemarken op zich daar te richten op zijn voetbalcarrière. Het vertrek van haar zoon viel Sylvie ontzettend zwaar.

Optreden

Afgelopen week verraste Sylvie de Duitse kijkers van The Masked Singers: zij bleek al weken het personage ‘de Alpaca’ te zijn. Haar deelname was strikt geheim voor iedereen om haar heen, zelfs Damián wist er niets vanaf.

Aan het Duitse Gala vertelt Sylvie dat ze koste wat het kost haar deelname geheim wilde houden. Iets wat vooral lastig bleek bij haar zoontje.

„Ik heb een paar keer met hem geFacetimed vanuit mijn kleedkamer. Daar was alleen maar een witte wand op te zien en een paar borden op de achtergrond. Hij vroeg waar ik was. Ik heb alleen maar gezegd dat ik in een tv-studio was. Gelukkig vroeg hij niet verder, maar zei hij alleen maar: ’Dat ziet eruit als een gevangenis’.”

Vlak voor de finale werd het nog even heet onder Sylvie’s voeten. Damián belde zijn moeder namelijk terwijl zij al volledig in haar kostuum was verdwenen. „Toen moest ik hem laten overgaan. Ik hoop dat hij me vergeeft.” aldus Sylvie.

Bekijk hier de video van Sylvie’s optreden na de onthulling:

Meer DenD