Wat is er aan de hand met Erica Terpstra?

Erica Terpstra
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Met het ene na het andere dramatische voorval op de Olympische Spelen, zou je Erica Terpstra elke dag op de televisie verwachten. Normaal is ze namelijk niet weg te slaan van de buis. Maar de trouwste supporter van TeamNL is nu nog nergens te zien. Wat is er aan de hand?

Onheilspellende berichten

Dat Erica Terpstra nog nergens haar gezicht heeft laten zien, betekende volgens onheilspellende berichten niet voor niets. Fans maakten zich grote zorgen over de oud-zwemheldin. Maar Erica reageert nu zelf: ze lag in het ziekenhuis.

,,Er is geen kanker, er is helemaal niks. Het is echt alleen de enkel”, vertelt ze aan Shownieuws. Volgens haar is er niet zoveel aan de hand, al moest ze wel geopereerd worden. ,,Als je ouder wordt, dan krijgt je allerlei pijntjes. En één van de dingen was dat ik artrose had in mijn enkel. En dat betekent dat ik een beetje bot op bot begon te lopen.”

Hoopgevend vooruitzicht

En aangezien Erica graag mobiel wil blijven, moest ze daar iets aan laten doen. ,,Het duurt nog wel een poosje voordat ik loopgips heb”, legt ze uit. Maar ze heeft een goede chirurg die haar een hoopgevend vooruitzicht heeft gegeven. ,,Die heeft gezegd dat ik aan het eind van het jaar weer loop als een kievit.”

Zelf ziet ze het positief in, én het heeft ook zijn voordelen. ,,Ik heb nog nooit zoveel tijd gehad om naar de Olympische Spelen te kijken”, aldus Erica.

Tags

ERICA TERPSTRAOLYMPISCHE SPELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck