Wat is er aan de hand met Gordon? ‘Zegt personeelsfeest af’

Gordon zit in een emotionele dip
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Geen Instagram, programma’s en interviews: het is de afgelopen maanden stil rondom Gordon. Gisteren was er een personeelsfeest van zijn zaak Blushing, maar ook daar was hij niet bij. Wat is er aan de hand?

Waar Gordon eerder bijna dagelijks van zich liet horen op Instagram, is het de afgelopen maanden stil. Hij heeft geen programma’s meer en ook in de media valt er niets meer over hem te lezen. Juicechannel deed gisteren een vragenrondje op Instagram en volgers vroegen zich af waar Gordon uithangt.

Personeelsfeest afgezegd

,,Gisteren in ons vragenrondje hebben wij het kort gehad over Gordon en dat het momenteel erg stil rondom hem is. Later hebben wij een bron gesproken en die gaf aan dat er gisteravond een personeelsfeest was van Blushing de zaak van Gordon”, schrijft het kanaal. Maar wat blijkt? Gordon heeft afgezegd. ,,Hij was er zelf niet bij aanwezig. Wat zou er aan de hand zijn?”

Terug naar Dubai

Volgens een andere bron is Gordon vorige week al teruggevlogen naar Dubai. ,,Een bron laat ons nu weten dat Gordon vorige week nog op een vlucht is gezien richting Dubai”, meldt Juicechannel.

‘Op drift geraakt’

Gaan we Gordon ooit nog terugzien als presentator op televisie? Evert Santegoeds denkt van niet. ,,Gordon heeft natuurlijk een spoor van vernieling achtergelaten in menig team waarin hij gewerkt heeft”, zei Santegoeds eerder in Strikt Privé. ,,Hij is op drift geraakt, letterlijk, want als hij niet in Dubai zit, dan zit hij wel ergens anders op een luxebestemming.”

Tags

GORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck