Wat is er aan de hand met Manuëla Kemp? ‘Dronken op de radio’

Manuëla zat als een toeter op de radio
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Manuëla Kemp zorgt al weken voor onrust na een bizar moment in haar radio-programma. De radiopresentatrice klonk verward en kwam niet meer uit haar woorden. Wat is er aan de hand? ,,Manuëla was dronken”, zo melden insiders aan Spreekbuis.

Manuëla was jarenlang een bekend gezicht op de tv bij programma’s als Eigen Huis & Tuin en De Vrienden van Amstel Live. Maar inmiddels maakt ze al jaren radio voor Omroep Max, waar ze al vier jaar lang een duo vormt met Henkjan Smits.

Verward

Maar een maand geleden kwam er een abrupt einde aan de radio-uitzendingen van Manuëla. Op 22 april kwam de radiopresentatrice niet uit haar woorden en leek het alsof ze voor de uitzending wat drankjes achterover had geslagen.

Tijdens die bewuste uitzending liet Henkjan weten dat Manuëla ‘ziek’ naar huis was gegaan. Sindsdien presenteert hij het radioprogramma alleen. ,,Het is onduidelijk welke oorzaak ten grondslag lag aan het feit dat Manuela wat verward klonk”, vertelt een woordvoerder aan Shownieuws.

‘Manuëla was dronken’

Maar volgens insiders is het helder: dat Manuëla zo verward klonk, zou niet aan het feit liggen dat ze met gezondheidsklachten kampt. ,,Insiders melden aan Spreekbuis.nl dat NPO Radio 5 presentatrice Manuëla Kemp vier weken geleden dronken te horen was tijdens haar programma voor Omroep Max om 18u”, meldt Spreekbuis.

‘Al eerder dronken in de studio’

In de wandelgangen wordt er zelfs beweerd dat het programma in de opzet met Manuëla en Henkjan na deze gebeurtenis zou gaan stoppen. Ook melden bronnen dat het niet de eerste keer is dat Manuëla in beschonken toestand in de studio te vinden was. Volgens Spreekbuis is de radiopresentatrice daar al eerder op aangesproken door de zenderleiding.

Tags

DRONKENGERUCHTGERUCHTENHENKJAN SMITSMANUËLA KEMPONTHULDONTHULLING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck