Wat is er aan de hand met Marc van der Linden? ‘Nacht in de cel’

Marc van der Linden opgepakt wegens afpersing
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De afgelopen tijd gaan er bizarre verhalen rond over Marc van der Linden. Na geruchten over drugs en dat hij ontslagen zou zijn bij RTL Boulevard, werd er gisteren gemeld dat Van der Linden opgepakt is voor bedreiging en afpersing. Wat is er aan de hand?

Na veel hardnekkige geruchten over drugsgebruik, vertrok Marc begin deze maand plotseling bij RTL Boulevard. Volgens RoddelPraat is de royaltykenner ontslagen en gebruikt hij drugs als cocaïne en crystal meth. Ook meldde het programma dat Marc pikante feestjes organiseert, waar enkele beelden van zijn uitgelekt.

‘Marc van der Linden achter tralies’

Daarna werd het weer even stil rond de royaltykenner, tot er gisteren een bizar verhaal naar buiten kwam. ,,Marc van der Linden schijnt vannacht of vanochtend te zijn opgepakt voor bedreiging/afpersing. Hij zou momenteel achter de tralies zitten!”, meldde Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Het verhaal kwam ook bij RTL Boulevard terecht. ,,Yvonne Coldeweijer heeft een post geplaatst op haar Stories en dat is best wel een heftig bericht, namelijk dat Marc van der Linden, we kennen hem hier allemaal, vannacht of vanochtend is aangehouden op verdenking van afpersing en bedreiging”, aldus Luuk Ikink in de uitzending van gisteren.

‘Heftig’

Ikink noemt het een ‘bizar verhaal’ en zegt het te hebben na gebeld. Marc heeft geen manager, en toen ze zijn zus te pakken kregen wilde zij geen commentaar geven. Na een belletje met de politie kwam de aap uit de mouw, want woensdag is er inderdaad het huis van een 52-jarige man doorzocht.

,,Die man is aangehouden en vandaag weer heengezonden op last van de officier van Justitie”, aldus Ikink. De politie wilde niet vertellen waarvoor de man is aangehouden, en ook niet bevestigen of het om Marc van der Linden gaat. ,,Wat precies het verhaal is, weten wij ook niet, maar het is wel heftig.”

Tags

BIZARDRUGSGERUCHTGERUCHTENMARC VAN DER LINDENONTSLAGENOPGEPAKTYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck