Wat is er aan de hand met Mattie Valk?

Wat is er mis met Mattie Valk?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Mattie Valk en Marieke Elsinga starten elke ochtend samen de ochtendshow op Qmusic. Maar gisteren en vandaag was Mattie afwezig, iets waar luisteraars zich zorgen over maken. Want afgelopen weekend zou er nog gemeld zijn dat hij gewoon aanwezig zou zijn…

Luisteraars van Qmusic maken zich zorgen om radio-dj Mattie Valk. Gisteren en vandaag was hij niet bij de ochtendshow van Qmusic terwijl hij daar dagelijks zit. En omdat er normaalgesproken een reden genoemd zou worden voor zijn afwezigheid, denken luisteraars dat er iets aan de hand is.

Niet gepland?

,,Gaat het wel goed met Mattie Valk?”, vraagt één van de luisteraars aan showbizzkanaal FawrynotSawry. Volgens de luisteraar werd er afgelopen weekend nog een bericht op de Instagram van Mattie&Marieke geplaatst waaruit bleek dat Mattie er maandag zou zijn. ,,Gisteren was hij er niet en werd er alleen gezegd dat hij ‘een dagje’ vrij zou zijn.”

Toch was Mattie er deze ochtend ook niet bij en werd er weer gemeld dat hij een dagje vrij is. ,,Klinkt alsof het niet gepland is”, aldus de luisteraar. ,,Normaal vertellen ze ook altijd als ze iets leuks gaan doen of waarom ze afwezig zijn, maar nu niets!”

Ook andere luisteraars valt het op dat Mattie plotseling afwezig is. Op de Instagram van Mattie&Marieke worden beelden gedeeld van de ochtendshow, zónder Mattie. ,,Waar is Mattie?”, wordt er massaal gereageerd.

Tags

MARIEKE ELSINGAMATTIE VALKQMUSIC

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck