Wat is er aan de hand met Natasja Froger?

Door: Mees Botschuijver
06-02-2019

Natasja Forger heeft de opnames voor een nieuw programma plotseling afgebroken. Het waarom is onbekend. Dit komt voor haar tv-collega’s onverwachts. De presentatrice had eerder al succes geboekt met programma’s als: Echt Scheiden, Met Open Armen en Het Is Hier Geen Hotel.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Plotseling vertrek

Natasja liet haar collega’s  schrikken toen ze midden in de opnames van haar nieuwe programma wegliep. In het desbetreffende programma zou Natasja met haar collega Annemarie van Gaal problemen die met geld te maken hebben oplossen. Annemarie vindt het dan ook jammer dat Natasja ermee stopt. ,,Het klopt. Na een lange draaidag is ze ermee gestopt. Heel jammer”, liet ze aan Weekend weten.

Heeft Natasja een burn-out?

Volgens Annemarie heeft Natasja geen last van een burn-out. ,,Nee, Natasja heeft een enorme energie en is heel gedreven, en ze weet precies wat ze wel of niet aankan. Dat is bij haar nooit een issue”, laat Annemarie weten aan Weekend. Annemarie zegt dat ze niet geschrokken is van Natasjas vertrek en het zelfs zag aan komen. ,,Ik dacht alleen: we kunnen er samen wel iets van maken.”, vertelt ze aan Weekend.

Annemarie stopt

Nadat Natasja de handdoek in de ring gooide heeft Annemarie er uiteindelijk ook voor gekozen om er mee te stoppen. ,, Ik wilde het heel graag met Natasja doen, wij zitten allebei op dezelfde lijn en hebben hetzelfde gevoel over de mensen die we moeten helpen en hoe we dat gaan doen. Als Natasja afhaakt, haak ik ook af,” vertelde Annemarie aan Weekend.

Meer DenD