Wat is er aan de hand met Romy Monteiro?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De show All At Once van Romy Monteiro gaat niet door. Dat werd begin deze week duidelijk. Producent Stage gaf aan dat Romy door ‘gezondheidsredenen’ niet op kon treden. Het zou gaan om een infectie, maar wat Romy precies heeft, willen ze niet zeggen. Wel is zeker dat alle voorstellingen worden gecanceld.  Weekblad Weekend speculeert dat het misschien niet om een infectie gaat, maar om liefdesverdriet!

Foto’s

Op Instagram postte Romy vaak foto’s samen met haar verloofde Django van Rijn. Samen stonden ze schitterend op de kiekjes. Maar al een tijdje heeft de musicalster geen een foto met haar vriend op sociale media geplaatst. Zelfs tijdens de afgelopen feestdagen bleef het stil.
Dat ze al een tijd niet samen zijn gezien, kan simpel te verklaren zijn. Django is namelijk marinier, en kan dus uitgezonden zijn.

Opmerkelijk is wel dat Romy en Antje beiden niet willen reageren op het gerucht dat de relatie uit is, en dat het management van Romy de telefoon niet opneemt.

Bruiloft

Romy en Django zullen, als de relatiebreuk enkel een gerucht is, in de zomer in het huwelijksbootje stappen. De bruiloft is al een keer uitgesteld, want eigenlijk zouden ze afgelopen zomer al het ja-woord aan elkaar geven.

Tags

HUWELIJKINFECTIELIEFDESVERDRIETRELATIEROMY MONTEIROSHOWUIT ELKAARZIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck