Wat is er aan de hand met Ronnie en Famke?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ronnie Flex en Famke Louise zijn uit elkaar! Dat maakte de rapper bekend in een post op Instagram die hij inmiddels alweer heeft verwijderd. De twee hebben vijf maanden een relatie gehad.

Single

,,Weet niet echt hoe ik dit moet typen omdat het raar voelt, maar ja, als ik niks zeg ga ik nog gekken worden omdat niemand dan rekening met dit kan houden en dat bespaart me wat ongemakkelijke gesprekken. Ieder geval: ik ben single. Ik ben alleen en het is mijn verjaardag en dat maakt het echt wel de ergste verjaardag ooit. Maar ja, het is wat het is”, schreef Ronnie op Instagram. Opmerkelijk is dat dit bericht gisteren werd gepost, maar bijna direct daarna ook weer werd verwijderd.
Famke heeft niets gepost op haar Instagram over een break-up.

De afgelopen tijd was erg bewogen voor Ronnie Flex. Niet alleen kreeg hij vijf maanden geleden een relatie met Famke Louise, ook is hij vader geworden van dochtertje Nori. De moeder is Wafae Kefi, beter bekend als dj Wef. De twee hebben nooit een officiële relatie gehad en lange tijd was het dan ook onduidelijk wie de moeder was van het kindje van Ronnie Flex.

Tags

BERICHTBREAK-UPFAMKE LOUISERELATIERONNIE FLEXUITUIT ELKAARVERBROKEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck