Wat is er met Johnny de Mol aan de hand? ’10 kilo aangekomen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Leonie ter Braak, die samen met Hélène Hendriks invalt voor Johnny de Mol in HLF8, heeft gisteren een bizarre onthulling gedaan in de talkshow. Aan het begin van de uitzending vertelt ze dat ze hem heeft gesproken en dat Johnny maar liefst 10 kilo is aangekomen. Wat is er met hem aan de hand?

Johnny stopte eind april met het presenteren van zijn talkshow HLF8 nadat er naast de aangifte van zijn ex Shima Kaes, nieuwe beschuldigingen van ongepast gedrag tegen hem waren gedaan. Johnny noemde alle beschuldigingen ‘vals’ en gisteren kwam naar buiten dat hij niet wordt vervolgd voor mishandeling en poging tot doodslag.

Aangekomen door stress

Hoewel Johnny zei dat hij altijd vertrouwen in het onderzoek en deze uitkomst heeft gehad, hebben de beschuldigingen aan zijn adres een grote impact op hem gehad. Dat zei Leonie ter Braak gisteren aan het begin van de uitzending van HLF8.

Leonie heeft met Johnny gebeld en heeft hem gevraagd hoe het op dit moment met hem gaat. ,,De meeste mensen vallen altijd af van de stress maar in mijn geval kwam er tien kilo bij”, zo zei Leonie namens Johnny. Volgens haar gaat hij er de komende tijd ‘wat aan doen’.

‘Even bijkomen’

Ook zal Johnny de komende periode gebruiken om ‘even bij te komen’. Vermoedelijk zullen we hem dus nog even niet op televisie zien, maar Talpa gaat wel op korte termijn met hem bespreken wanneer hij zijn werkzaamheden weer hervat.

Tags

JOHNNY DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck