Wat is het echte verhaal achter de tweeling van Mattie?

Vertelt Mattie wel de waarheid?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Mattie Valk kwam in 2016 met het schokkende nieuws dat de tweeling van Kirsten Willemstein, met wie hij destijds een relatie had, niet van hem is. Maar volgens een spion van Yvonne Coldeweijer steekt het verhaal anders in elkaar…

Vesper en Bo kwamen in 2016 ter wereld na een zwangerschap van slechts 26 weken. Later deelde Mattie het schokkende nieuws dat de twee meisjes niet zijn biologische kinderen zijn. ,,De kwetsbaarheid van twee pasgeboren kinderen brengt me naar plekken van mezelf die ik nog niet kende”, schreef hij destijds op de website van Qmusic. ,,Er is in de meest extreme vormen angst, geluk, verdriet. Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes.”

Wie is de vader?

Mattie en Kirsten hebben destijds een punt achter hun relatie gezet. Het is nog altijd niet duidelijk hoe Mattie te weten is gekomen dat Vesper en Bo niet zijn biologische kinderen zijn. Ook is het nog altijd niet duidelijk wie wel de vader is.

‘Het verhaal steekt anders in elkaar’

Nu, zeven jaar later, wordt het heftige verhaal opnieuw opgerakeld. ,,Ik ontving een bericht van een spion die vertelt dat het verhaal heel anders in elkaar steekt dan dat Mattie aan de buitenwereld heeft verteld”, schrijft Coldeweijer op Instagram. Omdat het verhaal door slechts één bron is bevestigd, heeft de juicekoningin een oproep geplaatst. ,,Zijn er misschien mensen uit de omgeving van ex Kirsten of Mattie die meer over dit verhaal weten? Je blijft anoniem.”

Inmiddels is het echte verhaal achter de tweeling onthuld. Lees het HIER.

Tags

JUICEMATTIE VALKYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck