Showbizz-deskundige Matthieu Slee: ,,Wat Linda NIET met Jeroen besprak!”

Matthieu vindt wat van Linda de Mol
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Linda de Mol waarschuwde Nederland eerder voor de GRIJPGRAGE HANDEN van mannen die gedreven worden door lust! Handen zoals die van haar eigen partner, Jeroen Rietbergen.

Is het ‘horen, zien en zwijgen’ binnen de familie De Mol? Het heeft er alle schijn van. Linda zou niet volledig op de hoogte zijn geweest van de sexcapades van haar echtgenoot. Niet volledig, maar wel een beetje. Jeroen Rietbergen liet weten dat hun relatie jaren terug al eens een deuk had opgelopen: ,,De therapie die ik daarna lange tijd heb gevolgd, heeft tot gevolg gehad dat ik mijn gedrag drastisch en permanent heb kunnen veranderen.” Dít nieuwe schandaal rond The Voice was de druppel voor Linda. Ze wees Jeroen opnieuw de deur.

Grensoverschrijdend
,,Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zoveel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had (…) Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken. Jeroen woont niet meer bij mij.” Is Linda oprecht als ze zegt dat ze van veel zaken geen weet had? Neefje Johnny (die ook van niets wist) liet weten dat zijn vader mogelijk wél op de hoogte was van het grensoverschrijdende gedrag van Jeroen. Als dat zo was, verzweeg John de Mol die praktijken dan voor zijn bloedeigen zus? Of wist Linda wel degelijk meer dan ze nu wil toegeven?

,,Mijn blouse”
Het kan best zijn dat Linda zich snel heeft gerealiseerd dat haar reputatie en geloofwaardigheid in het geding zouden komen als ze Jeroen níet de deur zou wijzen. Immers, eerder besteedde ze in haar magazine LINDA. aandacht aan het MeToo-fenomeen. Ze bleek zelfs ervaringsdeskundige. Ze vertelde dat ze als vijftienjarig meisje is aangerand, dat gebeurde in de brandgang naast haar huis. ,,Zijn handen waren overal. Hij rukte mijn blouse kapot. Het is dat een vriendinnetje het zag gebeuren en zo begon te gillen dat hij me losliet.”

Vernederend
Linda merkte destijds op dat seksueel overschrijdend gedrag en misbruik ‘overal’ en ‘op heel grote schaal’ plaatsvinden. Ze pleitte onder andere voor betere educatie op scholen: ,,Kinderen leren de biologische feitjes en worden gewaarschuwd voor ongewenste zwangerschappen en geslachtsziektes, maar met elkaar praten over wanneer iets ongewenst is of wat als onprettig of bedreigend of vernederend wordt ervaren, ho maar.’’

Hoop leed
Heeft Linda dat gesprek over ongewenste intimiteiten nooit gevoerd met haar eigen echtgenoot? Zoals broer John kennelijk nooit iets tegen haar heeft gezegd over Jeroens wangedrag bij The Voice? Het is jammer dat dergelijke zaken binnen de familie De Mol onbesproken blijven, een goed gesprek had een hoop leed kunnen voorkomen.  

Tags

JEROEN RIETBERGENJOHN DE MOLJOHNNY DE MOLLINDALINDA DE MOLTHE VOICE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck